Persilja-etikkakurkut
Facebook Twitter

Lisuke

Persilja-etikkakurkut

Persilja-etikkakurkkujen reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl tuoretta kurkkua
    • 1 tl suolaa
    • 1 rkl etikkaa (24 %)
    • 1 dl vettä
    • 2 rkl sokeria
    • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Huuhtele kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita suola joukkoon ja laita paino päälle noin 30 minuutiksi. Anna sen jälkeen kurkkujen valua lävikössä.
    2. Sekoita yhteen etikka, vesi ja sokeri. Yhdistä mausteliemi ja kurkut, anna maustua kylmässä muutama tunti.

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Paahdetut uunijuurekset

    Recept

    Yrttinen perunasose

    Recept

    Vegaaninen bataattilaatikko

    Recept

    Pico de Gallo tomaattisalsa

    Recept

    Hasselbackan parmesaaniperunat yrteillä

    Recept

    Paneroidut herkkusienet tartar-kastikkeella

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä