Persilja-etikkakurkut
Facebook Twitter

Lisuke

Persilja-etikkakurkut

Persilja-etikkakurkkujen reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl tuoretta kurkkua
    • 1 tl suolaa
    • 1 rkl etikkaa (24 %)
    • 1 dl vettä
    • 2 rkl sokeria
    • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Huuhtele kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita suola joukkoon ja laita paino päälle noin 30 minuutiksi. Anna sen jälkeen kurkkujen valua lävikössä.
    2. Sekoita yhteen etikka, vesi ja sokeri. Yhdistä mausteliemi ja kurkut, anna maustua kylmässä muutama tunti.

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Vesimelonisalaatti

    Recept

    Hasselbackan perunat

    Recept

    Mangosalaatti

    Recept

    Maustettu riisi

    Recept

    Kesäiset Hasselbackanperunat mädillä

    Recept

    Paneroitu kukkakaali tartar-kastikkeella

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä