Persilja-etikkakurkut
Facebook Twitter

Lisuke

Persilja-etikkakurkut

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl tuoretta kurkkua
    • 1 tl suolaa
    • 1 rkl etikkaa (24 %)
    • 1 dl vettä
    • 2 rkl sokeria
    • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Huuhtele kurkku ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Sekoita suola joukkoon ja laita paino päälle noin 30 minuutiksi. Anna sen jälkeen kurkkujen valua lävikössä.
    2. Sekoita yhteen etikka, vesi ja sokeri. Yhdistä mausteliemi ja kurkut, anna maustua kylmässä muutama tunti.

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Hummus

    Recept

    Perunagratiini

    Recept

    Chimichurri-maustevoi

    Recept

    Lohkoperunat

    Recept

    Päärynä-luumuchutney

    Recept

    Juusto-bataattisose

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle