Karjalanpaisti
Facebook Twitter

Porsaanliha, Naudanliha, Pataruoka, Vuokaruoka

Karjalanpaisti

Karjalanpaistin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 900 g karjalanpaistilihaa, kuutioina
    • 2 kpl porkkanoita
    • 2 kpl sipulia
    • 10 kpl kokonaisia mustapippureita
    • 1.5 tl suolaa
    • vettä
    • 1 kpl laakerinlehtiä
    • 2 kpl valkosipulin kynsiä
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia

    Valmistusohje

    1. Ota lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistamista. Laita lihakuutiot pataan.
    2. Kuori ja paloittele porkkanat ja sipulit, lisää ne pataan. Lisää pataan myös mustapippurit ja suola.
    3. Kaada pataan kylmää vettä sen verran, että lihat peittyvät. Voit halutessasi laittaa mausteeksi vielä 1-2 laakerinlehteä ja pari valkosipulinkynttä.
    4. Laita pata uuniin 150°C:seen. Anna kypsyä 2-3 tuntia. Tarkista välillä nesteen määrä ja lisää tarvittaessa. Voit laittaa pataan kannen paiston loppuvaiheessa.
    5. Kun lihat ovat mehevän mureat, viimeistele pata fondilla maun mukaan.

    Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Nyhtöpossu (American pulled pork)

    Recept

    Szegedin gulassi

    Recept

    Kaalilaatikko

    Recept

    Kokonaisena paistettu porsaan sisäfilé

    Recept

    Luumutäytteinen porsaan sisäfilee padassa

    Recept

    Porsaanfilee Manilan tyyliin

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä