Stroganoff
Facebook Twitter

Naudanliha, Arkiruoka, Pataruoka

Stroganoff

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 400 g naudanlihaa, suikaleina
    • rypsiöljyä
    • 2 kpl sipulia
    • 2 kpl valkosipulin kynsiä
    • 1 rkl ranskalaista sinappia
    • mustapippuria
    • 50 g tomaattipyreetä
    • 0.5 tl paprikajauhetta
    • 0.5 tl kuminaa, jauhettuna
    • 4 dl vettä
    • 2 dl ruokakermaa
    • 0.5 dl vehnäjauhoja
    • 50 g maustekurkkua
    • suolaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia Punaviinillä

    Valmistusohje

    1. Ota lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistamista.
    2. Kuullota padassa öljyssä lihat, sipulit, tomaattipyree, sinappi, valkosipuli ja mausteet.
    3. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta, kunnes liha on mureaa.
    4. Lisää lopuksi  kuutioidut maustekurkut ja kermaan sekoitetut vehnäjauhot, hauduta noin 5 min.
    5. Lisää tarvittaessa suolaa ja viimeistele maku fondilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Merimiespihviä punajuurten ja vuohenjuuston kera

    Recept

    Intialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    Punajuuri-lihapata

    Recept

    Kreikkalainen lihapata, Stifado

    Recept

    Punaviini-pippuriglaseerattu tournedos, parsaa, lehtipinaa...

    Recept

    Pippuripihvi, salottisipulisabayon ja hillotut tomaatit

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle