Erämiehen pihvi
Facebook Twitter

Riista

Erämiehen pihvi

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g riistan paahtopaistia tai naudan sisäpaistia
    • 800 g perunoita
    • 3 kpl keltasipulia
    • 2 rkl voita paistamiseen
    • 5 dl tummaa olutta
    • 2.5 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
    • 350 g 3-4 dl vettä
    • 5 kpl katajanmarjoja
    • 1 kpl laakerinlehtiä
    • 2 maustemitta valkopippuria
    • 200 g erilaisia sieniä
    • 2 rkl voita paistamiseen
    • 2 rkl hienonnettua persiljaa
    • 1 rkl timjamia

    Valmistusohje

    1. Puhdista ja leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. 
    2. Kuori peruna ja sipuli ja leikkaa ne 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
    3. Ruskista liha voissa padassa ja lisää peruna ja sipuli joukkoon. Kaada päälle olut, fondi ja vesi, kuumenna. 
    4. Murskaa katajanmarjat ja lisää pataan. Lisää myös laakerinlehti, valkopippuri. Tarkista, että vesi peittää lihan ja perunat. 
    5. Anna hautua kannen alla noin 30-40 min, kunnes liha on mureaa.
    6. Paista sienet voissa.
    7. Tarjoa pata syviltä lautasilta sienten, hienonnetun persiljan ja timjamin kanssa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Riistafondi Kantarellilla

    Recept

    Hirvenfile, katajanmarja-kermakastike ja omenachutney

    Recept

    Riista-kantarellipata

    Recept

    Perunagratiini

    Recept

    Riista-Wallenberginpihvi ja voissa paistetut kantarellit

    Recept

    Poronfile, mustaherukkakastike ja maa-artisokkasose

    Recept

    Peuranselkää, paistinkastiketta ja sieniä

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle