Erämiehen pihvi
Facebook Twitter

Riista

Erämiehen pihvi

Erämiehen pihvin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g riistan paahtopaistia tai naudan sisäpaistia
    • 800 g perunoita
    • 3 kpl keltasipulia
    • 2 rkl voita paistamiseen
    • 5 dl tummaa olutta
    • 2.5 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
    • 350 g 3-4 dl vettä
    • 5 kpl katajanmarjoja
    • 1 kpl laakerinlehtiä
    • 2 maustemitta valkopippuria
    • 200 g erilaisia sieniä
    • 2 rkl voita paistamiseen
    • 2 rkl hienonnettua persiljaa
    • 1 rkl timjamia

    Valmistusohje

    1. Puhdista ja leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. 
    2. Kuori peruna ja sipuli ja leikkaa ne 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
    3. Ruskista liha voissa padassa ja lisää peruna ja sipuli joukkoon. Kaada päälle olut, fondi ja vesi, kuumenna. 
    4. Murskaa katajanmarjat ja lisää pataan. Lisää myös laakerinlehti, valkopippuri. Tarkista, että vesi peittää lihan ja perunat. 
    5. Anna hautua kannen alla noin 30-40 min, kunnes liha on mureaa.
    6. Paista sienet voissa.
    7. Tarjoa pata syviltä lautasilta sienten, hienonnetun persiljan ja timjamin kanssa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Riistafondi Kantarellilla

    Recept

    Riistahampurilaiset sinihomejuustolla

    Recept

    Hirvenfile, katajanmarja-kermakastike ja omenachutney

    Recept

    Peuranselkää, paistinkastiketta ja sieniä

    Recept

    Poronfile, mustaherukkakastike ja maa-artisokkasose

    Recept

    Riista-kantarellipata

    Recept

    Riista-Wallenberginpihvi ja voissa paistetut kantarellit

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä