Grillattu tulinen broileri
Facebook Twitter

Broileri, Arkiruoka

Grillattu tulinen broileri

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1.2 kg broileria
    • 1 rkl mustapippurirouhetta
    • 1 rkl viherpippurirouhetta
    • 1 rkl rosépippurirouhetta
    • 1 rkl chilihiutaleita
    • 1 rkl sormisuolaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 1 kpl sitruunan raastettu kuori
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • 0.5 dl tuoreita, hienonnettuja yrttejä (basilikaa, persiljaa, oreganoa).
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, hienoksi raastettuna

    Valmistusohje

    Paloittele kokonainen broileri pienemmiksi paloiksi.

    Yhdistä kaikki pippurit sekä chilihiutaleet, hiero seos broilerin pintaan. 

    Paista kannen alla grillissä alumiinifolion päällä (tai uunissa), kunnes sisälämpötila on 62 °C rintapalassa ja 70 °C koiven kohdalla. 

    Yhdistä fondi, raastettu sitruunankuori, valkosipuli, yrtit ja oliiviöljy. Jaa seos tasaisesti broilerin pintaan ennen tarjoamista. 

    Jos grillaamisen sijaan paistat broilerin uunissa, voit grillata valmiin uunissa paistetun broilerin, jolloin saat siihen lisää maku ja kauniin paistopinnan. Grillaa suoraan ritilän päällä ilman kantta. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi

    Recept

    Broileri-sinihomejuustogratiini

    Recept

    Broileri-juurespannu ja sinihomejuustokastike

    Recept

    Broilerifile ja basilikabulgur

    Recept

    Täyteläinen kanapata

    Recept

    Kanapata thai-twistillä

    Recept

    Vihreä curry-broileripata

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle