Grillatut thai-katkaravut
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Grillatut thai-katkaravut

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g tuoreita katkarapuja kuorineen
    • 1 kpl sitruunaruohoa, hienonnettuna
    • 2 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • 1 kpl limen kuori ja mehu
    • 1 kpl sitruunan mehua
    • 1 kpl mieto, punainen chili, hienonnettuna
    • 3 rkl tuoreita yrttejä hienonnettuna (basilikaa ja korianteria)
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl makeaa chilikastiketta
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 tl seesamiöljyä
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • sormisuolaa ja mustapippurirouhetta

    Valmistusohje

    1. Murra sitruunaruoho ja hienonna se. Raasta valkosipuli ja limenkuori. 
    2. Hienonna chili sekä yrtit. Purista sitruunan sekä limen mehu. 
    3. Yhdistä marinadin ainekset.
    4. Kääntele katkarapuja marinadissa ja anna maustua liemessä noin 30 min.
    5. Anna marinadin valua katkaravuista (säästä marinadi) ja laita ne varrastikkuihin. 
    6. Grillaa nopeasti hiilloksella. Grillaa muutama minuutti molemmin puolin. 
    7. Pirskottele loppumarinadi katkarapujen päälle ennen tarjoamista. 
    8. Tarjoa grillatun sitruunan ja jäljelle jääneellä marinadilla maustetun majoneesin seka sekasalaatin kanssa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Hummeri-omenasilli

    Recept

    Lohipihvit

    Recept

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    Recept

    Perunaohukaiset ja sitruuna-crème fraîche

    Recept

    Pasta Frutti di mare

    Recept

    Appelsiinin tuoksuinen kalapata ja rouille

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle