Hedelmäsalaatti marenkikuorrutuksella
Facebook Twitter

Jälkiruoka

Hedelmäsalaatti marenkikuorrutuksella

Hedelmäsalaatti marenkikuorrutuksella -reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 kpl kiivihedelmiä
    • 0.5 kpl ananasta
    • 1 kpl appelsiinia
    • 1 kpl mangoa
    • 1 kpl passionhedelmiä
    • 2 kpl limeä, raastettu kuori ja mehu
    • 2 kpl kananmunan valkuaisia
    • 75 g sokeria

    Valmistusohje

    1. Kuori ja leikkaa kaikki hedelmät pieniksi lohkoiksi. Koverra passionhedelmät ja sekoita kaikki yhteen kulhossa. 
    2. Raasta liemenkuori ohueksi raasteeksi ja purista mehu. Sekoita kuoriraaste ja mehu hedelmäsalaattiin. 
    3. Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vaahdota valkuaiset ja sokeri kulhossa kovaksi vaahdoksi vesihauteessa. 
    4. Jaa hedelmäsalaatti annosmaljoihin. 
    5. Pursota tai laita nokare marenkia pinnalle. 
    6. Polta pinta kaasupolttimella (toho) tai uunissa grillitoiminnolla, kunnes marenki on kullanruskea-

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Suklaamousse

    Recept

    Juhlava vadelmajälkiruoka

    Recept

    Suklaafondantti

    Recept

    Omenatorttu hunajalla

    Recept

    Päärynä-luumuchutney

    Recept

    Rommi-ananasta ja kookospaistosta

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä