Joka paikan yleismarinadi
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Joka paikan yleismarinadi

Joka paikan yleismarinadin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 rkl tuoretta inkivääriä, raastettuna
    • 0.5 kpl chilipaprikoita, hienonnettuna
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 0.5 dl hunajaa
    • 0.5 dl soijakastiketta
    • 2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 3 rkl vettä

    Valmistusohje

    1. Raasta valkosipulinkynsi hienoksi, sekoita muiden raaka-aineiden joukkoon. 
    2. Anna raaka-aineen marinoitua vähintään 2 tuntia ennen valmistusta.
    3. Säästä ylijäänyt marinadi ja sivele sitä grillauksen aikana tuotteen pintaan. 

     

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Italialainen grillimarinadi broilerille

    Recept

    Chimichurri-maustevoi

    Recept

    Savu-paprikaöljy grillaukseen

    Recept

    Punaviini-pippuriglaseerauskastike

    Recept

    Sitruuna-glaseerattu broilerinfile ja ceasarsalaatti

    Recept

    Glaseerauskastike kalalle

    cookieData

    cookieButtonTitle