Fondi – viimeistelty maku

Lisää tilkka kerrallaan, maista ja tarjoa!

 

Fondilla korostat ruoan makua. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Fondia on helppo käyttää, lisää tilkka ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi. 

 

Resepti

Madeira-sienikastike

Resepti

Nyhtöpossu (American pulled pork)

Resepti

Tuhti liha-juurespata

Resepti

Liha-chorizopata

Resepti

Wallenberginpihvit, perunasose ja hunajapuolukat

Resepti

Porsaanfilee kermaisessa balsamicokastikkeessa

Resepti

Yrttinen lammaspata

Resepti

Burgundinkastike

Resepti

Lammaspaisti ja bearnaisevoi

Resepti

Lihapyörykät joulupöytään

Resepti

Punajuuri-lihapata

Resepti

Vasikanfile ja raviolit

Näytä lisää reseptejä

Tuotteet

Viimeistele maku fondeillamme

cookieData

cookieButtonTitle