Grillatut broilerivartaat
Facebook Twitter

Broileri

Grillatut broilerivartaat

Grillattujen broilerivartaiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min + 2 tuntia marinointi
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g broilerin fileetä
    • 3 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 12 lyhyttä grillitikkua
    • 1 nippu korianteria
    • 2 rkl seesaminsiemeniä
    • limettiä, lohkoina

    Valmistusohje

    1. Siivuta broilerinfilee ja laita se soijan, fondin ja öljyn kanssa marinoitumaan pakastinpussiin. Anna marinoitua kylmässä muutama tunti.
    2. Liota grillitikkuja vedessä vähintään 30 minuuttia ennen käyttöä.
    3. Pujota broilerinfileet grillitikkuihin ja paista grillissä tai uunissa, kunnes broileri on kypsää.
    4. Ripottele kypsien vartaiden päälle seesaminsiemenet. Koristele vartaat tuoreella korianterilla ja limelohkoilla!

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Kukkoa viinissä

    Recept

    Broileri-juurespannu ja sinihomejuustokastike

    Recept

    Seesami-teriyakibroileri

    Recept

    Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta

    Recept

    Pähkinäinen broileri-banaanigratiini

    Recept

    Kanafajitas

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä