Kana-ramenkeitto
Facebook Twitter

Broileri, Keitto

Kana-ramenkeitto

Kana-ramenkeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Ratings: 0.00
    0 votes
    30 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 300 g broilerin fileetä
    • 200 g ramen-nuudeleita
    • 1 l vettä
    • 3 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 2 pak choita
    • 6 kpl kevätsipulia
    • 8 kpl tuoreita herkkusieniä
    • 1 porkkana

    Valmistusohje

    1. Mausta broilerin fileet suolalla ja pippurilla.
    2. Paista broilerin fileet uunissa, 200 asteessa noin 15min. Anna jäähtyä.
    3. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.
    4. Viipaloi pak choi ja herkkusienet, hienonna kevätsipuli ja pilko porkkana ohuiksi siivuiksi.
    5. Keitä vesi, fondi ja soijakastike.
    6. Lisää joukkoon hienonnetut kasvikset ja anna kiehua hetken aikaa.
    7. Pilko broilerin filee ohuiksi siivuiksi, jaa neljään tarjoiluastiaan.
    8. Lisää astioihin nuudelit, vihannekset ja liemi.
    9. Tarjoile höyryävän kuumana.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Green and Fresh

    Recept

    Paahdetut broilerinkoivet

    Recept

    Paahdettua broileria ja juureksia

    Recept

    Sitruunamarinoidut broilerirullat

    Recept

    Broilerimureke

    Recept

    Seesami-teriyakibroileri

    Recept

    Kanapata thai-twistillä

    cookieData

    cookieButtonTitle