Marokkolainen kanapata (tagine)
Facebook Twitter

Broileri, Pataruoka

Marokkolainen kanapata (tagine)

Marokkolaisen kanapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 suuri keltainen sipuli
    • 4 valkosipulinkynttä
    • 600 g broilerin fileetä, suikaloituna
    • 2 rkl öljyä
    • 0,5 tl jauhettua kardemummaa
    • 0,5 tl jauhettua kanelia
    • 0,5 tl jauhettua juustokuminaa
    • 400 g säilyketomaatteja
    • 2 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 600 g bataattia
    • 1 sitruuna, puristettuna
    • 2 dl hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja korianteria
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • bulguria ja jogurttia

    Valmistusohje

    1. Kuori ja kuutioi bataatti 1*1 cm paloiksi. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli.
    2. Lisää kattilaan öljyä, kuullota hienonnettuja sipuleita ja mausteita öljyssä hetken aikaa.
    3. Lisää kattilaan broilerisuikaleet ja jatka paistamista muutama minuutti.
    4. Lisää säilyketomaatit, 5 dl vettä ja Touch of Taste fondi.
    5. Lisää bataattikuutiot ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15-20 min, kunnes bataatti on kypsää. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunamehulla ja fondilla.
    6. Viimeistele kanatagine tuoreilla yrteillä. Tarjoile keitetyn bulgurin ja jogurtin kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi

    Recept

    Pad Thai

    Recept

    Grillattu tulinen broileri

    Recept

    Broileri-juurespannu ja sinihomejuustokastike

    Recept

    Broilerisalaatti hoisinkastikkeen kanssa

    Recept

    Chili-kalkkunapata

    Recept

    Sitruuna-glaseerattu broilerinfile ja ceasarsalaatti

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä