Täyteläinen kanapata
Facebook Twitter

Broileri, Pataruoka

Täyteläinen kanapata

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g broilerinreisiä ilman nahkaa ja luuta
    • 2 kpl salottisipulia, lohkoina
    • 2 kpl palsternakkaa, pieninä kuutioina
    • 10 kpl pieniä, tuoreita herkkusieniä
    • 1 rkl voita
    • 2 dl valkoviiniä
    • 2 rkl ranskalaista sinappia
    • 3 dl kermaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
    • sormisuolaa ja mustapippuria
    • 2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Sulata voi kattilassa.

    2. Ruskista broileri ja kasvikset kauniin värisiksi.

    3. Kaada joukkoon viini ja sinappi. Sekoita ja anna hautua muutama minuutti.

    4. Sekoita joukkoon kerma ja fondi. Hauduta noin 30 min.

    5. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku ja lisää halutessasi fondia.

    6. Lisää joukkoon rakuuna ja tarjoa pata soseutetun perunan kera.

     

    Vinkki! Leikkaa chili ja sipuli ohuiksi siivuiksi ja laita hetkeksi jääveteen. Ne sopivat hienosti koristeeksi. Lisää juuri ennen tarjoamista.

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi Luomu Kanafondi

    Recept

    Paahdettua broileria ja juureksia

    Recept

    Kanapata thai-twistillä

    Recept

    Sinappinen kanapata

    Recept

    Ankanrintaa appelsiinikastikkeessa

    Recept

    Vihreä curry-broileripata

    Recept

    Chili-kalkkunapata

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle