Täyteläinen kanapata
Facebook Twitter

Broileri, Pataruoka

Täyteläinen kanapata

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g broilerinreisiä ilman nahkaa ja luuta
    • 2 kpl salottisipulia, lohkoina
    • 2 kpl palsternakkaa, pieninä kuutioina
    • 10 kpl pieniä, tuoreita herkkusieniä
    • 1 rkl voita
    • 2 dl valkoviiniä
    • 2 rkl ranskalaista sinappia
    • 3 dl kermaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
    • sormisuolaa ja mustapippuria
    • 2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Sulata voi kattilassa.

    2. Ruskista broileri ja kasvikset kauniin värisiksi.

    3. Kaada joukkoon viini ja sinappi. Sekoita ja anna hautua muutama minuutti.

    4. Sekoita joukkoon kerma ja fondi. Hauduta noin 30 min.

    5. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku ja lisää halutessasi fondia.

    6. Lisää joukkoon rakuuna ja tarjoa pata soseutetun perunan kera.

     

    Vinkki! Leikkaa chili ja sipuli ohuiksi siivuiksi ja laita hetkeksi jääveteen. Ne sopivat hienosti koristeeksi. Lisää juuri ennen tarjoamista.

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi Luomu Kanafondi

    Recept

    Benedictin munat

    Recept

    Broilerisalaatti hoisinkastikkeen kanssa

    Recept

    Broileri-juurespannu ja sinihomejuustokastike

    Recept

    Grillattu tulinen broileri

    Recept

    Sitruuna-glaseerattu broilerinfile ja ceasarsalaatti

    Recept

    Possu-oliivi-tomaattipannu

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle