Täyteläinen kanapata
Facebook Twitter

Broileri, Pataruoka

Täyteläinen kanapata

Täyteläisen kanapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g broilerinreisiä ilman nahkaa ja luuta
    • 2 kpl salottisipulia, lohkoina
    • 2 kpl palsternakkaa, pieninä kuutioina
    • 10 kpl pieniä, tuoreita herkkusieniä
    • 1 rkl voita
    • 2 dl valkoviiniä
    • 2 rkl ranskalaista sinappia
    • 3 dl kermaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
    • sormisuolaa ja mustapippuria
    • 2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Sulata voi kattilassa.

    2. Ruskista broileri ja kasvikset kauniin värisiksi.

    3. Kaada joukkoon viini ja sinappi. Sekoita ja anna hautua muutama minuutti.

    4. Sekoita joukkoon kerma ja fondi. Hauduta noin 30 min.

    5. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku ja lisää halutessasi fondia.

    6. Lisää joukkoon rakuuna ja tarjoa pata soseutetun perunan kera.

     

    Vinkki! Leikkaa chili ja sipuli ohuiksi siivuiksi ja laita hetkeksi jääveteen. Ne sopivat hienosti koristeeksi. Lisää juuri ennen tarjoamista.

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi Luomu Kanafondi

    Recept

    Broilerisalaatti hoisinkastikkeen kanssa

    Recept

    Ankanrintaa, kurpitsaa, savoijinkaalia ja arabica-kastiketta

    Recept

    Grillatut broilerivartaat kookoksella

    Recept

    Broilerimureke mangolla

    Recept

    Punainen curry-kana

    Recept

    Paahdetut broilerinkoivet

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä