Crème Brulee, paahtovanukas
Facebook Twitter

Jälkiruoka

Crème Brulee, paahtovanukas

Crème Bruleen eli paahtovanukkaan reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 dl kuohukermaa
    • 1 dl maitoa
    • 0.5 vaniljatankoa
    • 70 g sokeria
    • 4 kpl kananmunan keltuaisia
    • ruokosokeria
    • tuoreita marjoja
    • vadelmasorbettia

    Valmistusohje

    1. Kuumenna uuni 100 °C:seen.
    2. Mittaa kattilaan kerma, maito, vaniljatanko ja sokeri, kuumenna. Anna hautua 5 min. tai mielellään yön yli. Lisää maustuneeseen seokseen keltuaiset.
    3. Täytä seoksella annosvuoat, peitä kelmulla. Laita uuniin noin 40 minuutiksi tai kunnes massa on lähestulkoon hyytynyt. Ota vuoat pois uunista, anna levätä muutama tunti ennen tarjoamista. 
    4. Ripottele vuokien pinnalle ohut kerros raakasokeria ja polta sokeri esim. uunissa grillivastuksilla tai liekkipuhaltimella, kunnes sokeri on karamellisoitunut. 
    5. Tarjoa lisäksi vaikkapa tuoreita marjoja ja vadelmasorbettia. 

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Jouluinen omenapaistos

    Recept

    Sitruunapannacotta paahdetulla valkosuklaalla

    Recept

    Omenatorttu hunajalla

    Recept

    Päärynä-luumuchutney

    Recept

    Lemoncurd, marenkia, jogurttia ja granaattiomenaa

    Recept

    Kardemumman ja kanelin makuiset suklaatryffelit

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä