Jouluinen omenapaistos
Facebook Twitter

Jälkiruoka

Jouluinen omenapaistos

Jouluisen omenapaistoksen reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    35 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 omenaa, kuorittuna ja kuutioituna
    • 2 rkl voita
    • 1 rkl fariinisokeria
    • Muruseos
    • 150 g voita, huoneenlämpöisenä
    • 100 g kaurahiutaleita
    • 100 g kookoshiutaleita
    • 100 g vehnäjauhoa
    • 2 dl sokeria
    • 2 tl kanelia
    • 1 tl kardemummaa
    • 1 kananmunan keltuainen

    Valmistusohje

    1. Lisää paistokasariin voi, omenat ja fariinisokeri. Anna kiehua pienellä lämmöllä muutama minuutti.
    2. Jaa omenaseos 4 paistonkestävään tarjoiluastiaan.
    3. Valmista muruseos lisäämällä leivontakulhoon pehmeä voi, kaurahiutaleet, kookoshiutaleet, vehnäjauho, sokeri, mausteet ja kananmunan keltuainen. Sekoita murumaiseksi seokseksi.
    4. Ripottele muruseos tarjoiluastioihin omenoiden päälle.
    5. Paista uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia, kunnes muruseos on kypsää ja kullanruskeaa.

    Sisältyvät tuotteet

    Recept

    Crème Brulee, paahtovanukas

    Recept

    Kardemumman ja kanelin makuiset suklaatryffelit

    Recept

    Macaron-marenkileivokset

    Recept

    Hedelmäsalaatti marenkikuorrutuksella

    Recept

    Juhlava vadelmajälkiruoka

    Recept

    Sitruunapannacotta paahdetulla valkosuklaalla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä