Hummeri-pippurigraavattu lohi
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Hummeri-pippurigraavattu lohi

Hummeri-pippurigraavatun lohen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g lohifilettä
    • 1.5 tl rosépippureita
    • 1.5 tl mustapippureita
    • 3 rkl raesokeria
    • 2 rkl suolaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 0.5 dl tilliä, kevyesti hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Poista lohesta ruodot pihdeillä.
    2. Murskaa kaikki pippurit morttelilla ja yhdistä sokerin, suolan ja fondin kanssa. 
    3. Tee lohen nahkapuolelle muutamia viiltoja. Hiero mausteseosta lohen filepuolelle, viimeistele tillillä. 
    4. Anna seistä huoneenlämmössä tunnin, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet. 
    5. Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin 48 tunniksi. Kääntele lohta muutamia kertoja graavauksen aikana. 
    6. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi tarjoiltaessa.

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Paahdettu ruijanpallas ja italialainen kasvisvinegretti

    Recept

    Benedictin munat

    Recept

    Kalanyytit grillissä

    Recept

    Curry-simpukka-lohikastike

    Recept

    Pikamarinoitu lohi ja wasabimarenki

    Recept

    Paistettua turskaa mätikastikkeella

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä