Janssoninkiusaus
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Arkiruoka, Vuokaruoka

Janssoninkiusaus

Janssoninkiusauksen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 125 g Anjovisfileitä (1 prk)
    • 2 kpl keltasipulia
    • 3 dl kermaa
    • 3 rkl korppujauhoja
    • 1 rkl voita
    • 1 dl vettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 8 kpl perunoita

    Valmistusohje

    1. Laita uuni kuumenemaan 200 °C:seen.
    2. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi.
    3. Kuullota sipuli voissa pehmeäksi. Lisää joukkoon fondi, anjovisliemi ja hieman vettä. 
    4. Kuori perunat ja leikkaa suikaleiksi. 
    5. Voitele uuninkestävä vuoka. 
    6. Laita vuokaan kerroksittain perunaa, sipulia ja anjovisfileitä. Aloita perunasuikaleilla. 
    7. Laita lopuksi päälle voilastuja ja korppujauhoja, paista uunissa noin 45 min.
    8. Janssoninkiusauksen voi hyvin paistaa pari päivää ennen tarjoamista valmiiksi, se tulee vain maukkaammaksi. Voit kaataa vuokaan pinnalle hieman kermaa ennen uunissa lämmitystä, niin saat kiusauksesta mehevän. 

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Paahdettu ruijanpallas ja italialainen kasvisvinegretti

    Recept

    Aasialaisittain graavattu lohi

    Recept

    Paistettu kampasimpukka ja kasvisvoi

    Recept

    Pinaattinen lohi-parsalasagne

    Recept

    Katkarapuraviolit sitruuna-hummeriliemessä

    Recept

    Kampasimpukkavartaat, "Clam chowder"

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä