Kalanyytit grillissä
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Kalanyytit grillissä

Kalanyytit grillissä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    35 min (20min valmistus + 15min kypsennys)
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g kalaa fileinä, esim. turskaa
    • 4 salottisipulia, kuorittuna ja viipaloituna
    • 6 rkl voita, huoneenlämpöisenä
    • 2 tl Touch of Taste Kalafondia
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 2 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 50 g parmesan-juustoa, raastettuna
    • 4 oksaa tuoretta timjamia
    • 4 palaa foliota, noin 20*20 cm
    • Tarjoiluun
    • keitettyjä perunoita

    Valmistusohje

    1. Vatkaa pehmeä voi, fondi, sitruunamehu, persilja ja valkosipuli yhteen.
    2. Laita viipaloidut salottisipulit folioiden keskelle. Kuutioi kala ja laita se sipuleiden päälle.
    3. Lisää kalan päälle voi, parmesan-raaste ja timjami.
    4. Taittele foliopaketit kiinni ja kypsennä keskilämmöllä grillissä noin 10-15 min.
    5. Avaa foliopaketit ja ripottele päälle hieman parmesan-raastetta. Tarjoile perunoiden kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi

    Recept

    Filotaikinaan käärittyä hummeria curryvoissa

    Recept

    Kermainen lohikeitto

    Recept

    Täyteläinen hummerikeitto

    Recept

    Täyteläinen sillitartar

    Recept

    Benedictin munat

    Recept

    Lohipihvit

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä