Kermainen kalapata
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Pataruoka

Kermainen kalapata

Kermaisen kalapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 250 g lohifileetä
    • 200 g turskafileetä
    • 1 pala purjosipulia
    • 4 keskikokoista perunaa
    • 3 rkl rypsiöljyä
    • 2-3 rkl Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 rkl tomaattipyreetä
    • 8 dl täysmaitoa
    • 2 dl kermaa (vähintään 4% rasvaa)
    • 2 dl tuoretta tomaattia, kuutioituna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Kuori perunat ja viipaloi ne noin 2 mm paksuisiksi siivuiksi. Huuhtele ja pilko purjosipuli.
    2. Pilko lohi- ja turskafileet noin 1*1 cm kuution kokoisiksi paloiksi.
    3. Kuullota purjoa, perunoita ja tomaattipyreetä muutama minuutti öljyssä. Lisää kattilaan maito, kerma ja Touch of Taste fondi. Keitä miedolla lämmöllä 7-9 min, kunnes perunat ovat pehmenneet.
    4. Lisää kuutioitu kala ja kiehauta. Siirrä pata sivuun liedeltä. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    5. Tarjoile pata syvistä kulhoista ja viimeistele tomaattikuutioilla!

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Ravunpyrstöpastakastike

    Recept

    Lohitartar

    Recept

    Hummeri-skagen

    Recept

    Gratinoitu kalapata katkaravuilla

    Recept

    Sherryntuoksuinen hummerisilli

    Recept

    Lohi Poké Bowl

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä