Lohi Poké Bowl
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Lohi Poké Bowl

Lohi Poké Bowlin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    1-3 tuntia (riippuu käytetystä riisistä)
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 dl sushiriisiä, keitettynä
    • 2 rkl riisiviinietikkaa
    • 2 rkl sokeria
    • 1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 200 g tuoretta lohta
    • 4 pientä grillitikkua
    • suolaa ja pippuria
    • 4 kpl salaatinlehtiä, siivutettuna
    • 4 dl punasipulia, viipaloituna
    • 2 rkl limemehua
    • 2 rkl juoksevaa hunajaa
    • 10 cm tuoretta kurkkua
    • 4 rkl sushi-inkivääriä
    • kastike
    • 4 rkl majoneesia
    • 2 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 tl sriracha-chilikastiketta

    Valmistusohje

    1. Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaisesti.
    2. Lämmitä miedolla lämmöllä riisiviinietikka, sokeri ja fondi, kunnes sokeri on liuennut. Lisää seos keitetyn riisin joukkoon ja anna maustetun riisin jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
    3. Pilko lohi neljään osaan ja työnnä grillitikku jokaisen palan läpi. Mausta lohivartaat suolalla ja pippurilla. Grillaa vartaat kuumassa lämmössä.
    4. Marinoi siivutettu punasipuli limemehun ja hunajan seoksella, jätä maustumaan 10 minuutiksi. Pilko kurkku pieniksi kuutioiksi.
    5. Sekoita majoneesi, Touch of Taste Asian Red and Hot -fondi ja sriracha-chilikastike astiassa kastikkeeksi. Tarkista maku.
    6. Kokoa annos laittamalla kulhon pohjalle hieman riisiä, jonka päälle lisää lohivarras vihannekset ja muut lisukkeet. Viimeistele annos kastikkeella.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Lohi-perunavuoka ja voisula

    Recept

    Hummerikeittoa, marinoitua parsaa ja sitruuna-fraîchea

    Recept

    Pikamarinoitu lohi ja wasabimarenki

    Recept

    Hiillostetut kampasimpukat, Crème Ninon ja tryffelivaahto

    Recept

    Kala-katkarapupata

    Recept

    Paistettua turskaa mätikastikkeella

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä