Lohipihvit
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Arkiruoka

Lohipihvit

Bong Touch of Taste fondit ovat oiva valinta sinulle, kun haluat suosia tuotteita, jotka vahvistavat ateriasi makuja luonnollisesti. Fondimme antavat erinomaista makua kastikkeisiin, keittoihin, patoihin, marinadeihin ja muihin valmistamiisi herkkuihin. Kokeile ohjeillamme, niin onnistut! Lohipihveissä olemme käyttäneet Bong Touch of Taste Hummerifondia korostamaan valittuja raaka-aineita. Kaikissa fondeissamme on korkea pääraaka-aineen määrä, eivätkä ne sisällä lisättyjä arominvahventeita. Bong Touch of Taste fondeilla vahvistat ruoan makua ja voit luottaa, että ruokailu on silkkaa nautintoa.

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 450 g lohifilettä, nahatonta ja ruodotonta
    • 100 g kylmäsavulohta
    • 1 tl suolaa
    • 2 kpl kananmunankeltuaisia
    • 2 dl kuohukermaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • voita paistamiseen

    Valmistusohje

    1. Leikkaa lohi pienemmiksi paloiksi ja laita mixeriin.

    2. Lisää suola ja soseuta tasaiseksi taikinaksi.

    3. Lisää keltuaiset ja fondi joukkoon, sekoita.

    4. Lisää lopuksi kerma pienissä erissä sekoittaen joukkoon, jotta saat ilmavan ja sileän kalamassan.

    5. Muotoile neljä saman suuruista pihviä ja laita ne öljytylle lautaselle tai tasolle. Laita kylmään vähintään 30 minuutiksi.

    6. Kuumenna paistinpannu ja paista pihvit voissa, kunnes ne on läpeensä kypsät.

    7. Tarjoa lisäksi perunalunta, ruskistettua voita, herneitä ja persilja-etikkakurkkuja.

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Graavattu lohi fondisilauksella

    Recept

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    Recept

    Hummeri-omenasilli

    Recept

    Merimiehen simpukat 'Moules marinieres'

    Recept

    Chili-katkarapu-limepasta

    Recept

    Sherryntuoksuinen hummerisilli

    cookieData

    cookieButtonTitle