Lohipihvit
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Arkiruoka

Lohipihvit

Lohipihvien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 450 g lohifilettä, nahatonta ja ruodotonta
    • 100 g kylmäsavulohta
    • 1 tl suolaa
    • 2 kpl kananmunankeltuaisia
    • 2 dl kuohukermaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • voita paistamiseen

    Valmistusohje

    1. Leikkaa lohi pienemmiksi paloiksi ja laita mixeriin.

    2. Lisää suola ja soseuta tasaiseksi taikinaksi.

    3. Lisää keltuaiset ja fondi joukkoon, sekoita.

    4. Lisää lopuksi kerma pienissä erissä sekoittaen joukkoon, jotta saat ilmavan ja sileän kalamassan.

    5. Muotoile neljä saman suuruista pihviä ja laita ne öljytylle lautaselle tai tasolle. Laita kylmään vähintään 30 minuutiksi.

    6. Kuumenna paistinpannu ja paista pihvit voissa, kunnes ne on läpeensä kypsät.

    7. Tarjoa lisäksi perunalunta, herneitä ja raikasta salaattia.

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Äyriäisrisotto

    Recept

    Hummerin makuinen silakkalaatikko

    Recept

    Hummeri-rapu-bouillabaisse

    Recept

    Kermainen lohikeitto

    Recept

    Kala-katkarapupata

    Recept

    Turskaa ja muhennettuja herneitä

    cookieData

    cookieButtonTitle