Mintulla maustettu omenainen hummerirulla
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Mintulla maustettu omenainen hummerirulla

Mintulla maustettu omenainen hummerirulla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 kpl hummeria
    • 200 g katkarapuja, kuorittuna
    • 1 dl crème fraîchea
    • 0.5 dl majoneesia
    • 1 tl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 puntti minttua
    • 1 kpl limeä
    • 4 kpl omenoita, Granny Smith tai vastaava
    • 1 dl valkoviinietikkaa
    • 2 dl sokeria
    • 3 dl vettä
    • 50 g voita
    • 1 kpl sitruunaa
    • krutonkeja
    • muikunmätiä
    • tilliä

    Valmistusohje

    1. Kuori hummeri ja irrota liha. Hienonna hummerinliha ja katkaravut pienemmiksi paloiksi. Laita palat valumaan talouspaperin päälle, painele varovasti, jotta suurin osa vedestä irtoaa. 
    2. Yhdistä crème fraiche, majoneesi ja fondi kulhossa. Mausta hienonnetulla mintulla, limen kuoriraasteella sekä mehulla. Lisää hummeri-katkarapuhakkelus joukkoon.
    3. Yhdistä valkoviinietikka, sokeri ja vesi. Hämmennä, kunnes sokeri on liuennut. Höylää omenat ohuiksi mandoliinilla, laita omenasiivut muutamaksi minuutiksi 1-2-3 mausteliemeen.
    4. Laita kaksi riviä marinoituja omenalastuja talouskelmupalan päälle. Kuivaa omenat kevyesti paperilla. Laita sitten nauhamaisesti äyriäistäytettä keskelle. Rullaa makkaran muotoon.
    5. Tarjoa hummerirullan kera sitruunalla maustettua ruskistettua voita, krutonkeja sekä muikunmätiä.  

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Lohiruukku herkkusienillä

    Recept

    Paahdettu ruijanpallas ja italialainen kasvisvinegretti

    Recept

    Curry-omenasilli

    Recept

    Pastaa kermaisessa savulohi-parsakastikkeessa

    Recept

    Chili-katkarapu-limepasta

    Recept

    Turskaa ja kasviksia folionyytissä

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä