Pastaa kermaisessa savulohi-parsakastikkeessa
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen, Pastaruoka, Arkiruoka

Pastaa kermaisessa savulohi-parsakastikkeessa

Pastaa kermaisessa savulohi-parsakastikkeessa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 annosta nauhapastaa, tuoretta tai kuivaa
    • 200 g kylmäsavulohta
    • 1 nippu tuoretta vihreää parsaa
    • 1 kourallinen tuoretta pinaattia
    • KASTIKE
    • 2 dl kuohukermaa
    • 3 dl maitoa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
    • 1 rkl maissitärkkelystä

    Valmistusohje

    1. Puhdista parsa ja esikypsennä minuutin ajan kiehuvassa vedessä. Laita sivuun talouspaperin päälle jäätymään.
    2. Valmista pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 
    3. Kuumenna maito, kerma, fondi ja maissitärkkelys. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    4. Suikaloi lohi, huuhtele pinaatti ja paloittele parsat 2 cm:n pituisiksi paloiksi.
    5. Sekoita kaikki varovasti yhteen tilavassa kattilassa. 
    6. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kalafondi

    Recept

    Chili-katkarapu-limepasta

    Recept

    Gratinoitu kalapata katkaravuilla

    Recept

    Täyteläinen hummerikeitto

    Recept

    Pinaattinen lohi-parsalasagne

    Recept

    Silliä kananmunan ja maustevoin kanssa

    Recept

    Bouillabaisse

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä