Täyteläinen sillitartar
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Täyteläinen sillitartar

Täyteläisen sillitartarin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 200 g 5 minuutin silliä (Abba)
    • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
    • 1 rkl kapriksia
    • 4 rkl crème fraîchea
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 0.5 kpl sitruunan raastettu kuori
    • 1 maustemitta mustapippurirouhetta

    Valmistusohje

    1. Leikkaa silli pieniksi kuutioiksi ja hienonna ruohosipuli.
    2. Yhdistä silli ja ruohosipuli, sinappi, crème fraîche, fondi sekä hienonnetut kaprikset. Mausta pippurilla ja raastetulla sitruunan kuorella. 
    3. Kuori raa'at punajuuret ja höylää niistä ohuita siivuja mandoliinilla tai raastinraudan höyläpuolella. 
    4. Ota kahdeksan leipäviipaletta ja jaa nokare sillimassaa jokaiselle. Lisää päälle punajuurta ja koristele hienonnetulla ruohosipulilla. 
    5. Raaka punajuuri ei värjää, jos se ei joudu kosketuksiin veden tai muun nesteen kanssa. Hyvää näkkileivän päällä.  

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Lämmin aasialainen lohisalaatti

    Recept

    Uunilohi parmesaanikastikkeella

    Recept

    Savunmakuinen grillikala, uuniperuna ja avokadodippi

    Recept

    Saariston kalapata

    Recept

    Benedictin munat

    Recept

    Perinteinen lohikeitto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä