Toast skagen
Facebook Twitter

Kala & äyriäinen

Toast skagen

Toast skagenin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    20 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 200 g katkarapuja, kuorittuna ja valutettuna
    • 4 rkl majoneesia
    • 2 rkl crème fraichea
    • 1 tl Touch of Taste Hummerifondia
    • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl salottisipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria
    • 4 paahtoleipää
    • voita
    • sitruunaa, viipaleina

    Valmistusohje

    1. Hienonna katkaravut. Sekoita hienonnetut katkaravut, majoneesi, ranskankerma, fondi, salottisipuli ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
    2. Leikkaa paahtoleipäviipaleista juomalasin avulla pyöreät viipaleet. Paista leipäviipaleita voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
    3. Täytä leivät katkaraputäytteellä ja tarjoile sitruunaviipaleen kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Curry-simpukka-lohikastike

    Recept

    Lohta latinalaiseen tapaan

    Recept

    Lohitartar

    Recept

    Turskaa ja kasviksia folionyytissä

    Recept

    Perinteinen lohikeitto

    Recept

    Äyriäisleivonnaiset

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä