Appelsiinikastike kalkkunalle
Facebook Twitter

Kastike

Appelsiinikastike kalkkunalle

Appelsiinikastike kalkkunalle -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl voita
    • 1 dl salottisipulia, hienonnettuna
    • 1 tähtianis
    • 1 laakerinlehti
    • 1 rkl appelsiininkuorta, raastettuna
    • 1 dl appelsiinin mehua
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 2 dl kuohukermaa
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Lisää kattilaan voi ja kuullota sipulia, tähtianista ja laakerinlehteä kevyesti pienellä lämmöllä.
    2. Nosta lämpötilaa ja lisää raastettu  appelsiinin kuori, -mehu ja soijakastike.
    3. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike alkaa karamellisoitua.
    4. Lisää Touch of Taste Kanafondi ja kuohukerma.
    5. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuutin ajan.
    6. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa, pippuria, appelsiinia tai fondia.

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi

    Recept

    Yrtti-sinappikastike

    Recept

    Punaviinikastike

    Recept

    Kantarelli-katajanmarjakastike

    Recept

    Hummerikastike

    Recept

    Guacamole

    Recept

    Pippurikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä