Crème fraiche-kastike vasikanfondilla ja valkosipulilla
Facebook Twitter

Kastike

Crème fraiche-kastike vasikanfondilla ja valkosipulilla

Crème fraiche-kastike vasikanfondilla ja valkosipulilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 dl crème fraîchea
    • 2.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 tl soijakastiketta, esim. Kikkoman
    • 1 kpl isoja valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • mustapippurirouhetta

    Valmistusohje

    1. Vispaa yhteen kaikki ainekset ja laita kylmään vähintään 30 minuutiksi ennen tarjoamista.

    Kastikkeen voi myös kuumentaa ja tarjota lämpimänä.

    Yksinkertainen, nopea ja maukas kastike sopii erinomaisesti naudan- ja porsaanlihalle. 

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Appelsiini-tähtianiskastike

    Recept

    Bouillabaisse-kastike

    Recept

    Äyriäis-konjakkikastike

    Recept

    Paprika-punaviinikastike

    Recept

    Naudanlihakastike, hitaasti hauduttaen

    Recept

    Kasvissyöjän Bolognese

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä