Mausteinen omenakastike
Facebook Twitter

Kastike

Mausteinen omenakastike

Mausteisen omenakastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl voita
    • 1 dl salottisipulia, hienonnettuna
    • 2 tähtianista
    • 1 kanelitanko
    • 1 tl kardemummaa, jauhettuna
    • 2 dl omenaa, kuutioituna
    • 2 rkl konjakkia
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 dl kuohukermaa
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Lisää kattilaan voi ja kuullota sipulia, tähtianiksia ja kardemummaa muutama minuutti pienellä lämmöllä.
    2. Nosta lämpötilaa, lisää omenakuutiot ja konjakki kattilaan.
    3. Lisää joukkoon Touch of Taste Vasikanfondi ja kuohukerma.
    4. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuutin ajan.
    5. Tarkista maku, lisää halutessasi suolaa, pippuria ja fondia.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Kylmä kastike: Red and Hot

    Recept

    Tuhti pippurikastike

    Recept

    Jogurtti-parmesaanikastike

    Recept

    Linssibolognese

    Recept

    Graavilohen kastike

    Recept

    Madeirakastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä