Päärynä-luumuchutney
Facebook Twitter

Kastike, Jälkiruoka, Lisuke

Päärynä-luumuchutney

Päärynä-luumuchutneyn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    2 tuntia
    Annosmäärä: 15

    Ainesosat

    • 1 kg kiinteitä päärynöitä
    • 1 kpl keltasipulia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 100 g hillottua inkivääriä
    • 2 dl sokeria
    • 1 rkl kanelijauhetta
    • 6 kpl kokonaisia mausteneilikoita
    • 1 kpl pieniä vihreitä chilipaprikoita
    • 4 dl omenasiideriviinietikkaa
    • 100 g kuivattuja luumuja
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl Touch of Taste Kanafondia

    Valmistusohje

    1. Poista päärynöistä siemenkota ja kuutioi malto.
    2. Pilko sipuli, valkosipuli, luumut, chili ja hillottu inkivääri. 
    3. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä noin kaksi tuntia, kunnes ainekset ovat hilloutuneet. 
    4. Laita hillo lasipurkkeihin ja laita kannet kiinni. 
    5. Anna jäähtyä ennen tarjoamista. 
    6. Säilytetään kylmässä.

      Erinomainen lisäke joulukinkulle, riistalle ja erilaisille juustoille. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi Kasvisfondi

    Recept

    Kylmä kastike: Asian Green and Fresh

    Recept

    Jogurttiraita

    Recept

    Punaviinikastike

    Recept

    Hummeri-mätikastike

    Recept

    Burgundinkastike

    Recept

    Sahrami-fenkolikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä