Punaviinikastike
Facebook Twitter

Kastike

Punaviinikastike

Punaviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 kpl salottisipulia, viipaloituna
    • 1 kpl pientä punajuurta, kuorittuna ja viipaloituna
    • 50 g Savupekonia, kuutioituna
    • 2 oksaa timjamia
    • 5 dl punaviiniä
    • 0.5 laakerinlehtiä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 5 dl vettä
    • 1 tl sherryviinietikkaa tai punaviinietikkaa
    • 25 g voita

    Valmistusohje

    1. Ruskista sipuli ja punajuuri voissa keskikuumalla lämmöllä.
    2. Lisää pekoni ja tuore timjami. Kuullota vielä pari minuuttia.
    3. Kaada joukkoon viini ja keitä kokoon, kunnes noin 2 dl nesteestä on jäljellä.
    4. Kaada joukkoon fondi, vesi, ja viinietikka. Keitä vielä, kunnes noin 4 dl on jäljellä. 
    5. Siivilöi kastike ja suurusta haluttuun sakeuteen pieneen vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
    6. Vatkaa voi kastikkeeseen ennen tarjoamista. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Appelsiinikastike kalkkunalle

    Recept

    Madeira-sienikastike

    Recept

    Mausteiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    Yrtti-sinappikastike

    Recept

    Sinappinen kinkunkastike

    Recept

    Hummeri-piparjuurikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä