Punaviinikastike
Facebook Twitter

Kastike

Punaviinikastike

Punaviinikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 kpl salottisipulia, viipaloituna
    • 1 kpl pientä punajuurta, kuorittuna ja viipaloituna
    • 50 g Savupekonia, kuutioituna
    • 2 oksaa timjamia
    • 5 dl punaviiniä
    • 0.5 laakerinlehtiä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 5 dl vettä
    • 1 tl sherryviinietikkaa tai punaviinietikkaa
    • 25 g voita

    Valmistusohje

    1. Ruskista sipuli ja punajuuri voissa keskikuumalla lämmöllä.
    2. Lisää pekoni ja tuore timjami. Kuullota vielä pari minuuttia.
    3. Kaada joukkoon viini ja keitä kokoon, kunnes noin 2 dl nesteestä on jäljellä.
    4. Kaada joukkoon fondi, vesi, ja viinietikka. Keitä vielä, kunnes noin 4 dl on jäljellä. 
    5. Siivilöi kastike ja suurusta haluttuun sakeuteen pieneen vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
    6. Vatkaa voi kastikkeeseen ennen tarjoamista. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Pekonissa paistettu häränfile, omenakastike ja paahdettu j...

    Recept

    BBQ-kastike

    Recept

    Dijonaise

    Recept

    Hummeri-mätikastike

    Recept

    Hedelmäinen kinkunkastike

    Recept

    Klassinen voikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä