Sinappinen kinkunkastike
Facebook Twitter

Kastike

Sinappinen kinkunkastike

Sinappisen kinkunkastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl voita
    • 1 dl salottisipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl dijon-sinappia
    • 2 dl valkoviiniä
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 rkl hunajaa
    • 2 dl kuohukermaa
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Lisää kattilaan voi ja kuullota sipulia kevyesti pienellä lämmöllä.
    2. Nosta lämpötilaa, lisää sinappi sekä valkoviini kattilaan. Kiehauta niin, että viini höyrystyy.
    3. Lisää Touch of Taste Vasikanfondi ja kuohukerma.
    4. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuutin ajan.
    5. Mausta lopuksi hunajalla. Tarkista maku, lisää halutessasi pippuria, suolaa ja fondia.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Hummerikastike

    Recept

    Hedelmäinen kinkunkastike

    Recept

    Kantarelli-katajanmarjakastike

    Recept

    Sipulikastike

    Recept

    Avokadokastike

    Recept

    Valkoviinikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä