Tuhti pippurikastike
Facebook Twitter

Kastike

Tuhti pippurikastike

Tuhti pippurikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl mustapippuria, murskattuna
    • 1 rkl viherpippuria, murskattuna
    • 0.5 rkl rosépippuria, murskattuna
    • 2 kpl salottisipulia, hienonnettuna
    • 2.5 rkl konjakkia
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 3 dl vettä
    • 2 dl kermaa
    • 0.5 rkl ranskalaista sinappia
    • 1 rkl voita

    Valmistusohje

    1. Kuullota sipuli ja pippuri voissa keskikuumalla lämmöllä.
    2. Lisää konjakki ja polta alkoholi pois.
    3. Lisää fondi ja vesi. Keitä kokoon, kunnes noin 2 dl nesteestä on jäljellä.
    4. Lisää kerma ja keitä kasaan kastikkeeksi.
    5. Mausta sinapilla. 

    Vinkki! Saat miedomman kastikkeen, kun puolitat pippureiden määrän.

     

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Currybroileri, mangokastike ja vihannesriisi

    Recept

    Sipulikastike timjamilla

    Recept

    Kantarelli-katajanmarjakastike

    Recept

    Siitake-balsamikokastike

    Recept

    Paprika-punaviinikastike

    Recept

    Mausteiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä