Valkosipuli-ruohosipulikastike
Facebook Twitter

Kastike

Valkosipuli-ruohosipulikastike

Valkosipuli-ruohosipulikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 dl kermaviiliä
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • 1 rkl keltasipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
    • 1 maustemitta mustapippurijauhetta
    • 1.5 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistusohje

    1. Yhdistä kermaviiliin muut ainekset. Anna tekeytyä kylmässä noin 30 min.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Jogurtti-parmesaanikastike

    Recept

    Madeirakastike

    Recept

    Madeira-sienikastike

    Recept

    Dijonaise

    Recept

    Mausteinen omenakastike

    Recept

    Omena-piparjuurikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä