Feta-kasvislasagne
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Pastaruoka

Feta-kasvislasagne

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 8 kpl lasagnelevyjä
    • 300 g pinaattia, pakastettua, kokonaista
    • 200 g juustoa
    • 1 kpl keltasipulia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 0.5 kpl purjoa
    • 1 pala juuriselleriä
    • 1 kpl porkkanaa
    • 2 kpl lehtisellerin varsia
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 500 g tomaattimurskaa
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 5 dl vettä
    • 0.5 ruukku tuoretta basilikaa
    • 15 kpl mustia oliiveja, kivettömiä
    • 1 dl fetajuustoa, kuutioituna

    Valmistusohje

    1. Kuumenna uuni 225 °C:seen.
    2. Valuta sulatettu pinaatti lävikössä. 
    3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. 
    4. Kuori ja paloittele juuriselleri sekä porkkana. 
    5. Huuhtele ja viipaloi lehtiselleri ja purjo. 
    6. Kuullota sipuli, purjo, valkosipuli, porkkana ja selleri öljyssä. 
    7. Lisää joukkoon tomaatti, tomaattipyre, fondi ja vesi. Anna hautua ilman kantta noin 25 minuuttia.
    8. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreella suikaloidulla basilikalla. 
    9. Laita uuninkestävään vuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kasvisseosta, juustoraastetta, fetajuustoa, oliiveja ja pinaattia. 
    10. Laita päällimmäiseksi kerrokseksi kasviseosta ja juustoraastetta. 
    11. Paista uunissa noin 30–45 minuuttia.
    12. Tarjoa tomaattisen vihersalaatin kanssa. Mausta salaatti tuoreella basilikalla, oliiviöljyllä ja balsamiviinietikalla. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Perunapakoraa ja jogurttiraitaa

    Recept

    Kurpitsakeitto

    Recept

    Vihreä yrttiöljy

    Recept

    Kantarelli-kanapé

    Recept

    Parsakaali-juustopiirakka

    Recept

    Benedictin munat

    cookieData

    cookieButtonTitle