Halloumi stroganoff
Facebook Twitter

Kasvisruoka

Halloumi stroganoff

Halloumi stroganoff -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Ratings: 0.00
    0 votes
    20 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 200 g halloumi-juustoa, kuutioituna
    • 2 pientä kesäkurpitsaa
    • 1 dl sipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 2 rkl tomaattipyreetä
    • 3 dl kermaa
    • 2 dl tuoretta tomaattia, hienonnettuna
    • 1-2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • perunamuusia tai riisiä

    Valmistusohje

    1. Paloittele kesäkurpitsa ja halloumi-juusto.
    2. Kuullota padassa tai kasarissa sipulia, tomaattipyreetä ja kesäkurpitsaa öljyssä muutaman minuutin ajan.
    3. Lisää tomaatit, fondi ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
    4. Ruskista halloumi pannulla, kunnes se on kullanruskeaa. Lisää kastikkeen joukkoon ja anna kiehua 5 minuuttia.
    5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    6. Tarjoile perunamuusin tai riisin kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Välimeren pyttipannu

    Recept

    Vietnamilaiset kesärullat

    Recept

    Kantarelli-kanapé

    Recept

    Paahdettu kurpitsa ja sellerisalaatti

    Recept

    Tomaatti-valkosipulipasta

    Recept

    Maa-artisokka-kantarellikeitto

    cookieData

    cookieButtonTitle