Kurpitsakeitto
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Keitto, Arkiruoka

Kurpitsakeitto

Kurpitsakeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 200 g kurpitsaa, siemenet poistettuna ja kuutioituna
    • 200 g juuriselleriä, kuorittuna
    • 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • 1 rkl vaaleaa balsamicoviinietikkaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rkl sitruunan kuorta, raastettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl persiljaa, pilkottuna
    • 1 dl crème fraîchea
    • 1 dl maitoa
    • sormisuolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita yhteen öljy, valkosipuli, raastettu sitruunankuori, viinietikka ja fondi.

    2. Paloittele selleri ja kurpitsa. Laita palat uuninkestävään vuokaan.

    3. Pirskottele öljyseos pinnalle ja mausta suolalla ja pippurilla.

    4. Paahda kasviksia uunissa 200°C:ssa noin 20-25 minuuttia. Ota pois uunista, kun ne ovat pehmeitä. Soseuta persiljan kanssa tasaiseksi pyreeksi.

    5. Lisää crème fraîche ja maito. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi fondia.

     

    Tarjoa keitto kupeista tai annosmaljoista yhdessä crème fraîche-nokareen kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Mangosalaatti

    Recept

    Soijapaahdettu pak choi

    Recept

    Nuudelia ja kasviksia liemessä

    Recept

    Jogurttiraita

    Recept

    Halloumi stroganoff

    Recept

    Kukkakaalikorma

    cookieData

    cookieButtonTitle