Nuudelia ja kasviksia liemessä
Facebook Twitter

Kasvisruoka

Nuudelia ja kasviksia liemessä

Nuudelia ja kasviksia liemessä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 200 g munanuudeleita
    • kasviksia oman maun mukaan mm. sipulia, parsakaalia, porkkanaa tai sieniä
    • 4 dl vettä
    • 4 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot tai Asian Green and Fresh fondia
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.
    2. Paloittele kasvikset.
    3. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kypsennä kasviksia kunnes ne alkavat pehmentyä.
    4. Lisää pakkauksen ohjeen mukaan valmistetut nuudelit pannulle, lisää soijakastike, vesi ja Touch of Taste Asian fondi. Kiehauta, mausta suolalla ja pippurilla.

      Tarjoile valmis annos syviltä lautasilta.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot Asian Fondi - Green and Fresh

    Recept

    Vegaaninen bataattilaatikko

    Recept

    Vihreä chili-kasvispata

    Recept

    Kantarelli-kanapé

    Recept

    Perunapakoraa ja jogurttiraitaa

    Recept

    Paahdettua juuriselleriä, polentaa ja kantarellivoita

    Recept

    Tofu-nuudelikeitto

    cookieData

    cookieButtonTitle