Paahdetut uunijuurekset
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Paahdetut uunijuurekset

Paahdettujen uunijuuresten reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    35 min (15min valmistus + 20min kypsennys)
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1.2 kg juureksia, sipulia ja kaalia
    • Mausteseos
    • 4 rkl rypsiöljyä
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
    • 2 tl jauhettua inkivääriä
    • 1 tl kardemummaa, jauhettuna
    • 1 rkl sitruunankuorta, raastettuna

    Valmistusohje

    1. Lisää uunin kestävään vuokaan kuoritut ja pilkotut kasvikset.
    2. Sekoita mausteseoksen ainesosat yhteen. Voit käyttää Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia. Ripottele mausteseos vuokaan kasvisten päälle.
    3. Paahda kasviksia uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

     

    Vinkki! Tarjoa paahdetut uunijuurekset sitruunan kuorella maustetun jugurtin kanssa.

     

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Välimeren pyttipannu

    Recept

    Vihreä chili-kasvispata

    Recept

    Tomaattinen risotto

    Recept

    Kurpitsakeitto

    Recept

    Baba Ganoush munakoisotahna

    Recept

    Kukkakaalisosekeitto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä