Ricotta-ohukaiset pinaatilla ja rucolalla
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Arkiruoka

Ricotta-ohukaiset pinaatilla ja rucolalla

Maittavissa ohukaisissa maistuvat juusto ja kasvikset. Auringonkukansiemenet antavat mukavaa rapeutta ohukaisiin.

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 8

    Ainesosat

    • 250 g ricotta-juustoa
    • 30 g minipinaattia, suikaloituna
    • 30 g rucolasalaattia, suikaloituna
    • 1 dl kuorittuja auringonkukasiemeniä
    • 75 g parmesaani-juustoa, hienoksi raastettuna
    • 5 rkl vehnäjauhoja
    • 3 kpl pieniä kananmunia
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • voita paistamiseen
    • KASTIKE
    • 2 dl crème fraîchea
    • 2 dl majoneesia
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 3 rkl aurinkokuivattua tomaattilevitettä tai tomaattipestoa
    • 1-5 tl tai maun mukaan sriracha-kastiketta tai muuta voimakasta chilikastiketta
    • suolaa ja mustapippuria
    • TARJOAMISEEN
    • salaattia ja hienonnettuja kasviksia pediksi

    Valmistusohje

    Ohukaiset

    1. Mittaa ricotta, pinaatti, rucola, parmesaani, jauhot ja munat kulhoon. 
    2. Työstä aineksista tahmeahko massa.
    3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    4. Asettele salaatti ja pilkotut kasvikset pediksi vadille tai leikkulaudalle.
    5. Kuumenna voi paistinpannussa, laita taikinaa pannulle ja ruskista muutaman minuutin ajan, jotta ohukaiset saavat kauniin värin pintaan. 
    6. Laita ohukaiset salaattipedille ja pirskottele kastiketta päälle. 

    Tomaatti-chilikastike

    1. Mittaa kulhoon kaikki ainekset ja sekoita. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Parsakaali-juustopiirakka

    Recept

    Vihreä chili-kasvispata

    Recept

    Kasvispihvit

    Recept

    Juusto-bataattisose

    Recept

    Perunapakoraa ja jogurttiraitaa

    Recept

    Vegaaninen bataattilaatikko

    cookieData

    cookieButtonTitle