Vegaaninen bataattilaatikko
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke, Vuokaruoka

Vegaaninen bataattilaatikko

Vegaanisen bataattilaatikon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g bataattia, kuorittuna
    • 3-4 dl kookosmaitoa
    • 1-2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 3 rkl kookoshiutaleita
    • 1 rkl öljyä
    • Tuoreita yrttejä

    Valmistusohje

    1. Kuutioi kuorittu bataatti noin 2x2 cm kuutioiksi.
    2. Keitä bataattikuutiot pehmeiksi suolatussa vedessä. Valuta keitinvesi pois kuutioista.
    3. Muussaa keitetyt bataatit, vatkaa joukkoon kookosmaito ja Touch of Taste fondi.
    4. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää halutessasi vielä fondia.
    5. Siirrä bataattiseos uuninkestävään vuokaan, ripottele päälle kookoshiutaleet ja öljy.
    6. Paista bataattilaatikkoa uunissa 150 asteessa 1-1,5 tuntia. Lisää päälle tuoreita yrttejä.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Paahdettua juuriselleriä, polentaa ja kantarellivoita

    Recept

    Perunaohukainen ja pekonia

    Recept

    Tomaattisalaatti

    Recept

    Perunasurvos

    Recept

    Paahdettu tomaattikeitto

    Recept

    Vegaaninen "sinappisilli" munakoisosta

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä