Vietnamilaiset kesärullat
Facebook Twitter

Kasvisruoka

Vietnamilaiset kesärullat

Ratings: 0.00
    0 votes
    30 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 suurta kypsää avokadoa, viipaloituna
    • 1 salottisipuli, hienonnettuna
    • 2 rkl tuoreita korianterin lehtiä, hienonnettuna
    • 1 dl pavun ituja
    • 0.5 dl vesikastanjaa, suikaloituna
    • 0.5 dl kevätsipulia, hienonnettuna
    • 1-3 tl punaista chiliä, hienonnettuna
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 2 rkl sweet chili -kastiketta
    • 1.5 rkl limemehua
    • 8 kpl riisipaperia (esim. Blue Dragon Spring Roll Wrappers)
    • Tarjoiluun
    • hoisin-kastiketta
    • maapähkinöitä, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Sekoita kasvikset kulhossa.
    2. Sekoita joukkoon fondi, chilikastike ja lime, mausta suolalla ja pippurilla.
    3. Laita riisipaperiarkit yksitellen pehmenemään kylmään veteen. Nosta varovasti ja täytä kasvistäytteellä, jätä reunoille hieman tyhjää. Rullaa kääryleiksi.
    4. Murskaa maapähkinöitä hoisin-kastikkeen päälle ja tarjoile kesärullat kastikkeen kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Paahdettua parsaa, hasselpähkinöitä ja aiolia

    Recept

    Kantarelli-kanapé

    Recept

    Vegetaarinen "sinappisilli" munakoisosta

    Recept

    Vegetaarinen "sitruunasilli" munakoisosta

    Recept

    Mangosalaatti

    Recept

    Jogurttiraita

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle