Vietnamilaiset kesärullat
Facebook Twitter

Kasvisruoka

Vietnamilaiset kesärullat

Vietnamilaisten kesärullien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Ratings: 0.00
    0 votes
    30 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 suurta kypsää avokadoa, viipaloituna
    • 1 salottisipuli, hienonnettuna
    • 2 rkl tuoreita korianterin lehtiä, hienonnettuna
    • 1 dl pavun ituja
    • 0.5 dl vesikastanjaa, suikaloituna
    • 0.5 dl kevätsipulia, hienonnettuna
    • 1-3 tl punaista chiliä, hienonnettuna
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 2 rkl sweet chili -kastiketta
    • 1.5 rkl limemehua
    • 8 kpl riisipaperia (esim. Blue Dragon Spring Roll Wrappers)
    • Tarjoiluun
    • hoisin-kastiketta
    • maapähkinöitä, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Sekoita kasvikset kulhossa.
    2. Sekoita joukkoon fondi, chilikastike ja lime, mausta suolalla ja pippurilla.
    3. Laita riisipaperiarkit yksitellen pehmenemään kylmään veteen. Nosta varovasti ja täytä kasvistäytteellä, jätä reunoille hieman tyhjää. Rullaa kääryleiksi.
    4. Murskaa maapähkinöitä hoisin-kastikkeen päälle ja tarjoile kesärullat kastikkeen kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Guacamole

    Recept

    Benedictin munat

    Recept

    Vegaaninen "sinappisilli" munakoisosta

    Recept

    Vihreä yrttiöljy

    Recept

    Kukkakaalikorma

    Recept

    Kurpitsakeitto

    cookieData

    cookieButtonTitle