Vihreä chili-kasvispata
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Arkiruoka, Pataruoka

Vihreä chili-kasvispata

Kunnon kasvispata jossa on mukavasti tulisuutta ja tasapainoisesti mausteita.

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 kpl pieniä bataatteja, kuutioituna
    • 1 kpl vihreää chiliä, hienonnettuna
    • 1 kpl pieniä, punaisia paprikoita, 1x1 cm kuutioina
    • 1 kpl pieniä, keltaisia paprikoita, 1x1 cm kuutioina
    • 1 pala kesäkurpitsaa, 1x1 cm kuutioina
    • 400 g keitettyjä papuja, esim. pinto- tai cannellinipapuja
    • 400 g tomaattimurskaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • Mausteet:
    • 1 tl cayennenpippuria
    • 1 tl juustokuminaa
    • 1 tl paprikajauhetta, savustettua
    • 1 kpl kanelitankoja
    • 1 kpl tähtianiksia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipulia, valkosipulia ja bataattia muutama minuutti öljyssä.
    2. Lisää mausteet ja kuullota vielä minuutti.
    3. Lisää loput raaka-aineet ja vettä niin paljon, että ainekset peittyvät. Anna hautua, kunnes rakenne on täyteläinen ja bataatti on pehmentynyt, noin 30 min.
    4. Mausta mausteseoksella ja fondilla.
    5. Lisää ennen tarjoamista ruoan päälle hienonnettua tuoretta korianteria ja persiljaa sekä nokare kermaviiliä.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Maa-artisokka-kantarellikeitto

    Recept

    Kasvistortillat ja avocadochimichurri

    Recept

    Kurpitsakeitto

    Recept

    Parsakaali-juustopiirakka

    Recept

    Paahdettua juuriselleriä, polentaa ja kantarellivoita

    Recept

    Kukkakaalisosekeitto

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle