Vihreä parsakeitto savustetulla lohella
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Kala & äyriäinen, Keitto

Vihreä parsakeitto savustetulla lohella

Vihreä parsakeitto savustetulla lohella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    25 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g vihreää parsaa
    • 2 dl salottisipulia, hienonnettuna
    • 3 rkl voita
    • 1 dl valkoviiniä
    • 5 dl kermaa
    • 4 dl täysmaitoa
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
    • 100 g kylmäsavustettua lohta

    Valmistusohje

    1. Leikkaa parsan nuput erilleen ja jätä ne odottamaan. Pilko varret noin 1 cm pituisiksi palasiksi.
    2. Kuumenna kattilassa 2 rkl voita. Kuullota sipulia ja parsaa 5 min voissa, jonka jälkeen lisää valkoviini. Anna kiehahtaa.
    3. Lisää fondi, maito ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min.
    4. Soseuta keitto tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Siivilöi keitto.
    5. Paista parsan nuppuja kevyesti pannulla ja siivuta lohi.
    6. Tarjoile parsakeitto lämpimiltä lautasilta, nosta parsan nuput ja lohi keiton päälle.

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi

    Recept

    Guacamole

    Recept

    Sipulirenkaat

    Recept

    Haudutettu, sinappihunnutettu juuriselleri

    Recept

    Avokadoranskalaiset

    Recept

    Vegetaarinen "sitruunasilli" munakoisosta

    Recept

    Päärynä-fenkolisalaatti

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä