Paahdettu lampaanviulu yrteillä ja valkosipulilla
Facebook Twitter

Lampaanliha

Paahdettu lampaanviulu yrteillä ja valkosipulilla

Paahdetun lampaanviulun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Ratings: 0.00
    0 votes
    90 min
    Annosmäärä: 6

    Ainesosat

    • 2.5 kg lampaanviulu
    • 0.5 dl tuoretta timjamia, hienonnettuna
    • 2 rkl rosmariinia, hienonnettuna
    • 6-8 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 dl oliiviöljyä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita keskenään timjami, rosmariini, valkosipuli, viinietikka, fondi ja oliiviöljy.
    2. Leikkaa lihasta kalvot ja enimmät rasvat pois. Tee lihaan pieniä viiltoja.
    3. Hiero mausteseos lihan pintaan. Viimeistele suolalla ja mustapippurilla.
    4. Laita liha uunivuokaan ja paista aluksi 10 min 200 asteessa uunin alatasolla.
    5. Laske uunin lämpötila 150 asteeseen ja jatka paistamista 45-60 min (medium kypsyyteen) tai kunnes liha on haluamassasi kypsyysasteessa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Lammaspaisti ja bearnaisevoi

    Recept

    Rosmariini-sitruuna-lammas

    Recept

    Yrttinen lammaspata

    cookieData

    cookieButtonTitle