Punajuurilaatikko
Facebook Twitter

Lisuke, Vuokaruoka

Punajuurilaatikko

Punajuurilaatikon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kg punajuuria, pestynä
    • 5 dl crème fraichea
    • 1-2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 150 g sinihomejuustoa
    • 3 rkl korppujauhoja
    • 1 dl ruohosipulia, hienonnettuna

    Valmistusohje

    1. Keitä puhdistetut punajuuret suolatussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä.
    2. Laita kypsät punajuuret kylmään veteen hetkeksi. Kuori punajuuret.
    3. Siivuta kuoritut punajuuret noin 3 mm viipaleiksi.
    4. Sekoita ranskankerma, fondi ja sinihomejuusto murumaiseksi seokseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla, lisää halutessasi fondia.
    5. Sekoita punajuuret ranskankermaseoksen kanssa ja kaada kaikki uuninkestävään vuokaan. Ripottele päälle korppujauhot.
    6. Paista laatikkoa uunissa 150 asteessa noin 1 tunti. Koristele ruohosipulilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Päärynä-fenkolisalaatti

    Recept

    Paahdettua parsaa, hasselpähkinöitä ja aiolia

    Recept

    Yrttinen perunasose

    Recept

    Vegaaninen porkkanalaatikko

    Recept

    Tuorejuustotäytteiset parmankinkkupyörykät

    Recept

    Chili-inkivääri dippikastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä