Pekoni-tomaatti maustevoi
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Pekoni-tomaatti maustevoi

Pekoni-tomaatti maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    20 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 50 g pekonia
    • 2 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 100 g voita, huoneenlämpöisenä
    • 1 tl tomaattipyreetä
    • 2 tl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl sitruunankuorta, raastettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Paista pekoni rapeaksi ja valuta ylimääräinen rasva talouspaperiin. Hienonna jäähtynyt pekoni.
    2. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Punaviini-pippuriglaseerauskastike

    Recept

    Joka paikan yleismarinadi

    Recept

    Marinadi kalalle

    Recept

    Sitruunainen glaseerauskastike

    Recept

    Grillivoi avokadosta

    Recept

    BBQ-glaseerauskastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä