Häränliharullat sieni-punaviinikastikkeessa
Facebook Twitter

Naudanliha

Häränliharullat sieni-punaviinikastikkeessa

Häränliharullat sieni-punaviinikastikkeessa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 8 kpl lehtipihvejä
    • Täyte
    • 2 kpl salottisipulia
    • 2 pkt pekonia, siivuina (á 140g)
    • 50 g pieniä kapriksia, valutettuina
    • voita ja öljyä paistamiseen
    • KASTIKE
    • 2 dl punaviiniä
    • 2 dl vettä
    • 3 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 50 g voita, huoneenlämpöistä
    • 1 tilkka balsamiviinietikkaa
    • maun mukaan suolaa ja pippuria
    • 100 g osterivinokkaita
    • 100 g metsäsieniä
    • 50 g sokeriherneitä
    • 1 ruukku tuoretta timjamia rullien sitomiseen tai hammastikkuja

    Valmistusohje

    TÄYTE

    1. Kuori ja hienonna salottisipuli.
    2. Suikaloi pekoni.
    3. Paista sipulia ja pekoni keskilämmöllä noin 2 minuuttia. Lisää kaprikset ja sekoita. Laita sivuun.
    4. laita lehtipihvit tasaiselle alustalle ja ripottele suolaa ja pippuria pinnalle. 
    5. Jaa pekoni-sipuliseos tasaisesti lehtipihveille ja kääri ne rullalle. 
    6. Sido rullat kiinni timjaminoksalla tai hammastikulla. Voit käyttää myös puuvillalankaa sitomiseen.

    KASTIKE

    1. Kaada punaviini, vesi ja fondi pataan. Keitä kokoon, kunnes noin puolet nesteestä on jäljellä. 
    2. Sekoita joukkoon 50 g huoneenlämpöistä voita. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Laita sivuun. 
    3. Jaa ja leikkaa sienet ja sokeriherneet pienemmiksi paloiksi, laita sivuun. 
    4. Paista häränliharullat voissa. Ota pannulta, kun niissä on hyvä väri. (Rullien ei tarvitse olla läpikypsiä , koska niistä tulee silloin herkästi kuivia.) Laita sivuun folion alle tekeytymään!
    5. Paista sienet voissa samalla pannulla. Paista kauniin värisiksi ja lisää sitten punaviinikastike joukkoon, sekoita. 
    6. Lisää liharullat ja hauduta noin 5 minuuttia.
    7. Lisää sokeriherneet juuri ennen tarjoamista.
    8. Hyvää ruokahalua!

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Intialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    Tuhti liha-juurespata

    Recept

    Touch of Bibimbap

    Recept

    Italialainen jauhelihamureke

    Recept

    Lihapullat

    Recept

    Grillattu flank steak

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä