Lihapyörykät joulupöytään
Facebook Twitter

Naudanliha

Lihapyörykät joulupöytään

Lihapyörykät joulupöytään -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl keltasipulia
    • 2 rkl voita
    • 1 dl rusinoita
    • 0.5 dl kuivattuja taateleita, hienonnettuna
    • 1 dl maitoa
    • 0.5 dl kaurahiutaleita
    • 500 g jauhelihaa
    • 2 maustemitta mustapippuria, rouhittuna
    • 1 tl suolaa
    • 1 kpl kananmunia
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 2 rkl öljyä paistamiseen

    Valmistusohje

    1. Kuori ja paloittele sipuli. Paista pehmeäksi voissa ja anna jäähtyä.
    2. Hienonna kuivatut taatelit. 
    3. Mittaa taatelit, maito ja kaurahiutaleet kulhoon, sekoita ja anna turvota noin 10 min. 
    4. Sekoita jauhelihaan suola, kananmunat ja pippuri. 
    5. Sekoita sipuli ja rusinat kaurahiutaleseokseen. Sekoita massa jauhelihan joukkoon. 
    6. Kastele leikkuulauta vedellä ja asettele pyöritetyt lihapyörykät sille. 
    7. Paista lihapyörykät erissä öljyssä paistinpannulla noin 5-7 min, kunnes ne ovat läpeensä kypsiä. 

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Intialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    Wallenberginpihvit, perunasose ja hunajapuolukat

    Recept

    Hampurilaiset

    Recept

    Lihapullat

    Recept

    Suklainen lihapata

    Recept

    Curry-korianteri-liha-wok

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä