Palapaisti
Facebook Twitter

Naudanliha, Pataruoka

Palapaisti

Palapaistin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 400 g naudan palapaistia, kuutioina
    • rypsiöljyä
    • 1 rkl vehnäjauhoja
    • 2 dl vettä
    • 2 kpl porkkanoita
    • 2 kpl sipulia
    • 2 kpl valkosipulin kynsiä
    • 0.5 tl suolaa
    • 1 kpl laakerinlehtiä
    • 0.5 purkkia tomaattipastakastiketta, esim. Raguletto Perinteinen Tomaatti
    • 0.5 dl kermaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä

    Valmistusohje

    1. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistamista.
    2. Ruskista lihakuutiot pannulla öljyssä. Siirrä lihat pataan ja kaada pannun huuhteluvesi päälle.
    3. Kuori ja paloittele porkkanat ja sipuli, kuullota pannulla öljyssä ja lisää pataan. Lisää tarvittaessa vettä, että lihat ja kasvikset peittyvät.
    4. Ripottele vehnäjauhot pataan ja lisää mausteet sekä 1,5 rkl fondia. 
    5. Hauduta välillä sekoittaen miedolla lämmöllä, kunnes liha on kypsää.
    6. Lisää lopuksi pastakastike ja kuumenna.
    7. Pyöristä maku kermalla ja viimeistele fondilla maun mukaan.

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Vasikanfile ja raviolit

    Recept

    Grillattu flank steak

    Recept

    Chili-teriyaki-vartaat

    Recept

    Pippuripihvi, salottisipulisabayon ja hillotut tomaatit

    Recept

    Häränliharullat sieni-punaviinikastikkeessa

    Recept

    Pekonissa paistettu häränfile, omenakastike ja paahdettu j...

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä