Ranskalainen lihapata
Facebook Twitter

Naudanliha, Pataruoka

Ranskalainen lihapata

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g naudan patalihaa, paloina
    • 100 g pekonia
    • 2 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 1.5 dl vettä
    • 1 mg punaista paprikaa
    • 8 kpl salottisipulia
    • 10 kpl herkkusieniä
    • 2 dl kermaa
    • timjamia, suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Paloittele sipuli, pekoni ja paprika. Kuullota herkkusienten kanssa padassa ja laita vadille sivuun. 
    2. Ruskista liha samassa padassa. 
    3. Kaada joukkoon vesi ja fondi, anna kiehua kannen alla noin 45 min.
    4. Lisää keittämisen loppuvaiheessa kuulotettu pekoni-paprika-sipuliseos sekä kerma ja timjami. 
    5. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi fondia. 
    6. Tarjoa riisin ja vihersalaatin kanssa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Pippuripihvi, salottisipulisabayon ja hillotut tomaatit

    Recept

    Kalopsi punajuurilla

    Recept

    Suklainen lihapata

    Recept

    Chili-teriyaki-vartaat

    Recept

    Kaalilaatikko

    Recept

    Naudanfileetä, kermaisia sieniä, juurespaistosta ja punavi...

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle