Ranskalainen lihapata
Facebook Twitter

Naudanliha, Pataruoka

Ranskalainen lihapata

Ratings: 0.00
    0 votes
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g naudan patalihaa, paloina
    • 100 g pekonia
    • 2 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 1.5 dl vettä
    • 1 mg punaista paprikaa
    • 8 kpl salottisipulia
    • 10 kpl herkkusieniä
    • 2 dl kermaa
    • timjamia, suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Paloittele sipuli, pekoni ja paprika. Kuullota herkkusienten kanssa padassa ja laita vadille sivuun. 
    2. Ruskista liha samassa padassa. 
    3. Kaada joukkoon vesi ja fondi, anna kiehua kannen alla noin 45 min.
    4. Lisää keittämisen loppuvaiheessa kuulotettu pekoni-paprika-sipuliseos sekä kerma ja timjami. 
    5. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi fondia. 
    6. Tarjoa riisin ja vihersalaatin kanssa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Naudanlihakastike, hitaasti hauduttaen

    Recept

    Intialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    Grillipihvi, kantarelli-perunagratiini ja kyssäkaalia

    Recept

    Vasikanfile ja raviolit

    Recept

    Pippuripihvi, salottisipulisabayon ja hillotut tomaatit

    Recept

    Punajuuri-lihapata

    Resepti

    Mausteliemessä paistettu lohi ja hummeri-mätikastike

    cookieData

    cookieButtonTitle